Kadının boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikah olmadan birlikte yaşadığı kadının boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikah olmadan birlikte yaşadığı kadının boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde İnönü Caddesi üzerindeki Yeni Turan Otobüs Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: İzmit’teki bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Ömer A.(52), 2009 yılında eşinden boşandıktan sonra Sevgi Zağlı(42) ile yaklaşık bir yıl önce tanışıp arkadaşlık kurdu. Arkadaşlıklarını ilerleten ikili daha sonra kendi aralarında resmi nikah olmadan birlikte yaşamaya başladı. 5 ay birlikte yaşayan Ömer A. ve Sevgi Zağlı, sık sık kavga etmeleri sebebiyle yaklaşık 2 ay önce ayrıldı.

Zağlı ile Ömer A. arasındaki ilişki mahkemelik oldu. Olaydan önce Zağlı, İzmit kent merkezinde bir pizzacıda çalışan Ömer A.’yı arayarak buluşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Ömer A. işten ayrılarak Zağlı ile buluştu. İnönü Caddesi üzerinde buluşan ikili, burada tartıştı. Tartışma Yeni Turan Otobüs Durağı’nda daha da büyüdü. Bu sırada Ömer A. yanında bulunan bıçakla Zağlı’yı boğazından yaraladı ve olay yerinden uzaklaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Zağlı'yı, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Zağlı, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ömer A. ise olaydan bir süre sonra polis karakoluna gelerek teslim oldu. Karakoldan sağlık raporu için hastaneye götürülürken gazetecilerin “Neden öldürdünüz?” sorusu üzerine Ömer A. “Şerefsizlik yaptı.” karşılığını verdi. Ömer A., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, Sevgi Zağlı için Körfez ilçesinde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılınacak. Ardından cenazesi toprağa verilecek. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında