İzmirgaz Ödemiş, Kiraz ve Tire ilçeleri için çalışma başlattı

İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması için ön fizibilite çalışması başlattı.

İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması için ön fizibilite çalışması başlattı. Tire ilçesi içinse mevcut şebekenin genişletilmesi yönünde çalışmalarını hızlandırdı. Bu üç ilçeden gelen talepleri değerlendiren şirket, 2014 yılında yatırım programına yön verebilmek için saha etütleri başlattı.

İzmirgaz’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Temiz enerji doğalgazın ilçelerine gelmesi yönünde yoğun talepte bulunan Ödemiş ve Kiraz bölgeleri için teknik etüt ve bütçe çalışmalarına başlandı. Oluşturulan teknik ekibin yapacağı analizlerin değerlendirilmesinin ardından uzun süre hava kirliliğinden yakınan ve doğalgaz talebinde bulunan bölgelerin doğalgaza kavuşturulması yönünde bir yol haritası belirlenecektir. Öte yandan 2010 yılında doğalgaza kavuşan Tire ilçesi için de gelen talepler doğrultusunda genişletme çalışmaları devam etmektedir. Tire ilçemizin önemli bir bölümü doğalgaza kavuşturulmuş olmakla beraber yeni yapılaşma ve talepler doğrultusunda genişletme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ettirilecektir.”

Ödemiş ve Kiraz'daki vatandaşların çok sayıda başvurusunun bulunduğunun belirtildiği açıklamada, “İzmir’in merkez ilçelerinden olduğu gibi çevre ilçelerden de yoğun doğalgaz başvurusu almaktayız. Mevcut yapıda Kemalpaşa, Tire, Aliağa ve Torbalı ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız doğalgazdan faydalanmaktadır. Amacımız, daha çok ilçeyi ve vatandaşımızı doğalgazın olanaklarından faydalandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda İzmir içinde olduğu gibi çevre ilçelere de doğalgazı ulaştırmak adına gerekli çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.” denildi. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında