İtfaiye erleri CHP'lilere garsonluk yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı CHP Eski Bayrampaşa İlçe Başkanı Remiz Albayrak'ın misafirlerine verdiği yemekte itfaiye erleri garsonluk yaptı.

İstanbul'da çıkan yangınlarda ilk sırada koşan, hayatı ateşle mücadeleyle geçen itfaiye erleri CHP'lilere garsonluk yapmaya başladı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İtfaiye Daire Başkanı olarak atanan eski CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Remzi Albayrak misafirlerine yemek verdi. Yemeğin garsonluğunu ise itfaiye erleri yaptı. 

İtfaiye erlerinin yemek servisinde kullanılması ise tepki çekti. 

Sosyal medyada konuya tepki gösteren vatandaşlardan biri, "Siz partizanlık yaparak meslekle alakasız, CHP ilçe başkanını İtfaiye Daire Başkanı yaparsanız o da amirlikde mangal partisi yaptırıp görev başındaki itfaiye erlerini `garson` diye kendine hizmet ettirtir Kaç itfaiye eri şehit oldu bu adamın başkanlığında?" ifadelerini kullandı. 

REMZİ ALBAYRAK KİMDİR?

Remzi Albayrak, 1964 yılında Eski Yugoslavya’da doğdu.

1969 yılında Türkiye’ye göç etti.

Şehit Kamil Balkan İlkokulu’nu, Oğuzhan Ortaokulu’nu, Kuleli Askeri Lisesi’ni ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nı bitirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli birlik ve kurumlarında görev alarak 2010 yılında Albay rütbesiyle emekli oldu.

İstanbul Üniversitesi’nde Türkçe’nin Yabancı Dil Olarak Eğitimi, Beykent Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanlarında toplam üç yüksek lisans çalışması yaptı.

İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora çalışmasına başladı.

Evli ve dört çocuk sahibidir.

Geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı olarak atandı.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı yaptı. 

İlçe başkanlığından 2019 yılında CHP'den Bayrampaşa belediye başkan aday adayı olmak için ayrıldı. 

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında