İstanbul'da kaçakçılığa yönelik operasyon

- Fatih'te iş yerlerine düzenlenen baskınlarda, kaçak olduğu belirlenen 23 bin 425 puro, 3 bin 650 paket tütün ve 288 paket elektronik sigara sıvısı ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, kaçak olduğu belirlenen 23 bin 425 puro, 3 bin 650 paket tütün ve 288 paket elektronik sigara sıvısı bulundu.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih ilçesi Tahtakale semtinde kaçak ürün satışı yapıldığı öğrenilen 2 ayrı handaki çok sayıda iş yerine baskın düzenledi.

İş yerlerinde yapılan aramalarda, kaçak olduğu belirlenen 23 bin 425 puro, 3 bin 650 paket tütün, 5 bin 340 sigara kağıdı ve 288 paket elektronik sigara sıvısı bulundu. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılıkça serbest bırakıldı.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü