Meteorolojiye göre İstanbul'a perşembe günü kar bekleniyor

İstanbul'a perşembe günü kar yağışının başlaması bekleniyor. Kar yağışının birkaç gün süreceği tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul'la birlikte yurdun büyük bir kesiminde kar yağışı etkili olacak. Öte yandan meteoroloji bugün ve yarın için kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kıyı Ege, Antalya çevreleri, Çanakkale'nin güney ilçeleri, Balıkesir'in batı kesimleri ile akşam saatlerinden sonra Batı ve Orta Karadeniz ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak, Sivas, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Batı Karadeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın gece saatlerinden sonra Batı Karadeniz'de kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinden eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı 8 yıl aradan sonra bir ilk Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı