İstanbul Başakşehir, Semih Şentürk'ü renklerine bağladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Medical Park Antalyaspor forması giyen Semih Şentürk ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir'deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine...

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Medical Park Antalyaspor forması giyen Semih Şentürk ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir'deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Mustafa Saral ile golcü futbolcu Semih Şentürk katıldı.

İmza töreninde konuşan Semih Şentürk, sabırsızlıkla ligin başlamısını beklediğini söyledi. Tecrübeli golcü, "Bu tranfserin gerçekleşmesinde emeği olan başkan ve hocamıza teşekkür ediyorum. Onların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışacağım. Hiç düşünmeden 5 dakikada imza attım. Maddi olarak da fazla bir şey konuşulmadan bu tranfser bitti." dedi.

Semih Şentürk, İstanbul Başakşehir'i tercih etmesini ise "Hedefleri olan bir takıma geldim. Bu senede lige renk katmak istiyoruz. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Sezona iyi başlayıp varımı yoğumu ortaya koyup çalışacağım. Allah sakatsızlık ve belasız bir sezon geçirtsin." ifadeleriyle anlattı.

TEKRAR MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM

İki senedir fazla oynayamadığı için A Milli Takım formasından uzak kaldığını kaydeden golcü oyuncu, tekrar A Milli Takım formasını giymek istediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Buraya gelmeden önce teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile konuştum. İlk görüşmede bu takıma söz verdim. Hocamızın da planları var. Ona 'her zaman sizin yanınızdayım' dedim. Çok çalışıp formayı giymek istiyorum. İki senedir milli takımdan uzak kaldım. Önce İstanbul Başakşehir'e faydalı olmak arkasından da Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda ve finallerde milli takımda olmak istiyorum."

MUSTAFA SARAL: TRANSER GÖRÜŞMESİ 5 DAKİKADA BİTTİ

Yöntetim Kurulu üyesi Mustafa Saral da "Semih Şentürk ile sözleşmeyi imzaladık. Semih'in Avrupa şampiyonasında bize yaşattığı o günler hala hafızamızda." diyerek, şöyle konuştu:

"Umut ediyorum burada başarılı olup 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'da da milli takım formasıyla bu başarısını devam ettirir. Kendisi ile sözleşmeyi imzaladık. Transfer görüşmemiz sadece 5 dakika sürdü. İnşallah hayırlara vesile olur."

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında