İsrail yine cami vurdu: 15 ölü

İsrail uçakları Cumartesi gecesi yine Gazze’deki bir camiyi hedef aldı. Tuffa mahallesine yönelik saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Gazze’de dün ölen 19 kişi ile birlikte toplam can kaybı 150’yi aştı. Hayatını...

İsrail uçakları Cumartesi gecesi yine Gazze’deki bir camiyi hedef aldı. Tuffa mahallesine yönelik saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Gazze’de dün ölen 19 kişi ile birlikte toplam can kaybı 150’yi aştı. Hayatını kaybedenler arasında eski Başbakan İsmail Heniyye’nin iki yeğeni de var. Beş gündür devam eden saldırılarda binden fazla yaralı var.

İsrail Ordusu dün Gazze Şeridi’nde 109 hedefi vurduğunu açıkladı. Bunlar arasında Heniyye’nin kıza kardeşine ait bir ev de vardı ve eski başbakanın iki yeğeni hayatını kaybetti.

LÜBNAN’DAN YİNE ROKET FIRLATILDI

Bu arada Lübnan’ın güneyinden de akşam saatlerinde İsrail’e 3 roket fırlatıldığı belirtildi. Dün sabah saatlerinde de benzer bir saldırı düzenlenmişti. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadı. İsrail Ordusu, roketlere top ateşiyle karşılık verdi.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti