İsrail askerleri 2 Filistinliyi yaraladı

İsrail askerleri, 2 Filistinliyi yaraladı 2'sini gözaltına aldı

Filistin'in Nablus ve Ramallah kentlerinde yaşanan şiddet olaylarında 1 kadının hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Nablus Valisi Ekrem er-Recub, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, Nablus kentindeki Eski Belde'de silahlı bir grubun valilik binasına ateş açtığını belirtti.

Recub, güvenlik güçleri ve kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar arasında çıkan çatışmada Hilda el-Esta (39) isimli bir kadının öldüğünü, güvenlik güçlerinden de 3 kişinin yaralandığını ifade etti.

İsrail askerleri 2 Filistinliyi yaraladı

Ramallah'ta İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan olaylarda 2 Filistinlinin yaralandığı, 2'sinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ramallah'ın merkezinde meydana gelen olaylarda 2 Filistinli plastik mermilerle vuruldu. Yaralı Filistinlilere olay yerinde müdahale edildiği aktarıldı.

Öte yandan İsrail askerleri, Filistin Ulusal Girişim Komitesinin Ramallah'taki ofisine baskın düzenledi. Baskın sırasında çıkan arbedede 2 Filistinli, İsrail askerlerince gözaltına alındı.
Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi