İspanya'daki seçmenler sandık başında

- Türk vatandaşları, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Madrid Büyükelçiliği ve Barselona Başkonsolosluğunda oy kullanmaya başladı

MADRİD (AA) - İspanya'da, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti.

Türkiye’nin Madrid Büyükelçiliği ve Barselona Başkonsolosluğunda kurulan sandıklarda oy verme işlemi yerel saatle 09.00’da başladı.

Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Madrid'deki büyükelçilikte ve Barselona'daki başkonsoloslukta ikişer sandık kuruldu.

İspanya'da oy kullanma işlemi 21.00'de sona erecek.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu