İspanya: 1 - Hollanda: 5

Stat: Arena Fonte NovaHakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani (İtalya)İspanya: Casillas, Azpilicueta, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba, Xabi Alonso (Dk. 62 Pedro), Busquets, David Silva (Dk. 78 Fabregas), Xavi, Iniesta, Diego Costa (Dk..

Stat: Arena Fonte Nova

Hakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani (İtalya)

İspanya: Casillas, Azpilicueta, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba, Xabi Alonso (Dk. 62 Pedro), Busquets, David Silva (Dk. 78 Fabregas), Xavi, Iniesta, Diego Costa (Dk. 62 Fernando Torres)

Hollanda: Cillessen, Janmaat, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind, De Guzman (Dk. 62 Wijnaldum), Sneijder, De Jong, Robben, Robin Van Persie (Dk. 79 Lens).

Goller: Dk. 27 Xabi Alonso (penaltı) (İspanya), Dk. 44 ve 72 Robin Van Persie (Hollanda), Dk. 53 ve 80 Robben (Hollanda), Dk. 64 De Vrij (Hollanda)

Sarı kartlar: Dk. 25 De Guzman, Dk. 40 De Vrij, Dk. 66 Van Persie (Hollanda), Dk. 66 Casillas (İspanya)

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası B Grubu maçında son şampiyon İspanya, Hollanda’ya 5-1 mağlup oldu.

Salvador şehrindeki Arena Fonte Nova Stadı'nda oynanan maçta İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çalarken, oynanan karşılaşmada İspanya 27. dakikada Xabi Alonso’nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

Maçı bırakmayan Hollanda, 44. dakikada Robin Van Persie’nin golüyle 1-1 beraberliği yakaladı. İkinci yarıya fırtına gibi giren Hollanda, 53. dakikada Robben, 64 dakikada De Vrij, 72. dakikada Robin Van Persie ve 80. dakikada yine Robben’in attığı golleriyle İspanya’yı 5-1 mağlup ederek büyük bir hezimete uğrattı.

Maçı 5-1 kazanan Hollanda, 2010 Güney Afrika Dünya Kupası finalinde 1-0 kaybettiği İspanya’dan rövanşı da ağır şekilde almış oldu.

CİHAN

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu