Irak'ta bombalı saldırılar: 7 ölü, 17 yaralı

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ta, bombalı saldırılar sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Bağdat Emniyet Müdürlüğünde görevli Yüzbaşı...

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ta, bombalı saldırılar sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Bağdat Emniyet Müdürlüğünde görevli Yüzbaşı Yasir el-Mustafa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentte bir araca yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu sürücünün yaşamını yitirdiğini, bir kişinin yaralandığını söyledi.

Mustafa, Et-Taci ilçesi El-Hammamiyat bölgesindeki bir semt pazarı yakınında patlayıcının infilak ettirilmesi nedeniyle 3 kişinin öldüğünü, 7 kişinin yaralandığını aktardı.

Ed-Devra bölgesinde düzenlenen bir diğer bombalı saldırıda ise iki kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin yaralandığını dile getiren Mustafa, bir araca yerleştirilen bombanın infilak ettirilmesi sonucu ise bir kişinin öldüğünü sözlerine ekledi.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Mayıs ayında denize girilebilecek yerler