İmza atılan nikah kalemi geline hediye

Antalya Manavgat Belediyesi Evlendirme Dairesi, ilginç bir uygulamayı sürdürüyor. Daire, nikah merasiminde 'evet' denerek imza atılan kalemi geline hediye ediyor.

Antalya Manavgat Belediyesi Evlendirme Dairesi, ilginç bir uygulamayı sürdürüyor. Daire, nikah merasiminde 'evet' denerek imza atılan kalemi geline hediye ediyor. Gelinler de evlenme defterine imza attıkları kalemi, gelecekte çocukları adına unutulmaz bir anı olarak saklıyor.

Manavgat Belediyesi Evlendirme Dairesi memuru Mustafa Sülek, Ertan Davut Sert ile Saliha Sarp çiftinin nikahını kıydı. Sülek, merasim sonrası evlenme cüzdanını geline teslim ederek, imza attığı kalemi de hediye etti. Sülek, "Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'in önerisiyle nikah merasimi sonrası gelinin imza attığı kalemi hediye ediyoruz. Kalemi hediye ederek, kalıcı hatıra olarak kalmasını istiyoruz. Aynı zamanda yuva kurma ve güzel bir birlikteliğe imza attığı kalemin hatıra kalmasını sağlıyoruz." dedi.

Gelin Saliha Sarp Sert de kendisi için gelecekte saklayacağı en güzel hediye olduğunu söyledi. Alanya Belediyesi'nde evlenen çiftlere, yöresel yemeklerin tanıtımı için belediyenin bastırdığı Alanya Yemekleri kitabı da hediye edildi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır