Hulki ile Mulki Optimum'u şenlendirdi

Ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşılayan Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde çocuklar bu kez kedi maskot karakterler Hulki ve Mulki ile eğlendi.

Ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşılayan Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde çocuklar bu kez kedi maskot karakterler Hulki ve Mulki ile eğlendi. İlginç yarışmalarla eğlenen çocuklar, hediyeler de kazanma fırsatı da buldu.

Hamur Organizasyon ekibince gerçekleştirilen etkinlikte, Murat İkiz, gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği yarışmalarla onlara unutamayacakları bir gün yaşattı. Düzenlenen yarışmada, "Hulki ve Mulki" olarak adlandırılan maskotlar yarışmaya renk katarak çocukların büyük ilgi odağı oldu.

Önce ikişer kişilik gruplar halinde eşleyen yarışmacı çocuklarla kart kule yarışması düzenleyen Murat İkiz, ardından yarışmaya gençleri de dahil etti. Fön makinesi ile top taşıma yarışması ise ilginç görüntülere sahne oldu. Bu iki yarışın ardından, gençlerin ve çocukların ortak oynayabileceği gözüm sensin oyunu düzenlendi. Gözleri bağlanarak eşlerinin yanına giden yarışmacılar, onların suratına sunucun belirlediği bir objeyi çizdiler. Eşinin suratına objeyi en iyi çizen yarışmacıyı, seyirciler arasından oluşturulan jüri üyeleri seçti.

Yarışma sonunda üç oyunda dereceye girenlere AVM yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Birincilere sinema bileti, ikinci olanlara tombala, üçüncü olanlara ise Optimum şekeri hediye edildi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında