HTC One E9 Geliyor

HTC'nin One serisinin plastik kasaya sahip hali olarak tanıştığımız E serisine yeni bir üye geliyor. Upleaks tarafından ortaya çıkarılan teknik özellikler haberimizde.

HTC One E9 Geliyor Mobil HTC'nin One serisinin plastik kasaya sahip durumu şekilde tanıştığımız E serisine yeni bir aza geliyor. Upleaks nedeni ile ortaya çıkarılan teknik özellikler haberimizde.07.03.2015 / 21:00

HTC, MWC 2015 kapsamında yeni modeli One M9'u tanıtmış olmasına karşın kuruluşa ilişkin yeni model sızıntıları bitmiyor. One M9 Plus ile gündemimize gelen şirket şimdi ise One E9 ile kendisinden bahsettiriyor.

İlk şekilde geçtiğimiz sene karşımıza çıkan One E serisi One M serisinin plastik kasaya sahip haliydi. One E8 modeli One M8 ile Duo Camera dış yüzde yüz tıpkı teknik özelliklere sahip olmasına karşın ucuz fiyatıyla fazla fazla sevilmişti.

Ancak HTC One E9 modeli ile bu strateji değiştirecek bunun şeklinde gözüküyor. HTC A55 kod isimli One E9, iddia edilene kıyasla One M9'un tersine 5.5 inçlik Quad HD bir ekran ile geliyor. 8 çekirdekli MT6795 işlemci kullanan model PowerVR G6200 GPU ile rakiplerinin bir nebze gerisinde kalıyor.

3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 20 Megapiksel geri ve Ultrapixel ön kamera, Android 5.0 üstünde çalışan Sense 7 ise One M9 ile müşterek özellikleri.

Modelin ne süre sektöre sunulacağına dair bir bilgi ise henüz var değil.

:: HTC One E9 sizce muvaffakiyetli olur mu?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti