Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 8 geçici işçi alınacak

İşkur’un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında, Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bakım onarım ve temizlik işleri için 2. Etap geçici 8 işçi alınacağı bildirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık...

İşkur’un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında, Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bakım onarım ve temizlik işleri için 2. Etap geçici 8 işçi alınacağı bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 7,5 ay süreli alınacak 8 işçi için müracaatlar 3 Kasım 2017 tarihine kadar İş-Kur’a, kişisel şifre ile İş-Kur internet sitesine veya Hisarcık Belediyesi bünyesindeki İşkur irtibat bürosuna yapılabilecek.

Başvuruların ardından, 8 işçi 7 Kasım 2017 tarihinde Hisarcık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde saat 10.00’da listeden seçme mülakat yöntemi ile belirlenecek.

Çalışmaya hak kazanan adaylar, 21 Kasım 2017- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak çalışacaklar.(MA-EFE)
Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü