Hazine yarın 2 ihale düzenleyecek

ANKARA (AA) - Hazine, yarın 2 tahvil ihalesi düzenleyecek. Hazine Müsteşarlığından yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak ilk ihalede, 2 yıl (728 gün)...

ANKARA (AA) - Hazine, yarın 2 tahvil ihalesi düzenleyecek.

Hazine Müsteşarlığından yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak ilk ihalede, 2 yıl (728 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,35 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin ilk ihracı gerçekleştirilecek.

İkinci ihalede ise 10 yıl (3500 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 5,30 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Öte yandan Hazine, 12 Temmuz Salı günü de iki ihale düzenleyecek. Buna göre, salı günü, 5 yıl (1680 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 5,35 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvili ve 5 yıl (1834 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 1,50 reel kupon ödemeli, TÜFE'ye endeksli devlet tahvili yeniden ihracı yapılacak.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı