Hatay merkezli FETÖ/PDY operasyonu

- 5 ilde düzenlenen operasyon kapsamında, 2 kişi tutuklandı

HATAY (AA) - Hatay merkezli 5 ilde yürütülen "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında, 2 kamu görevlisi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, geçen hafta Hatay merkezli Kahramanmaraş, Kırşehir, Gaziantep ve Antalya'da FETÖ/PDY'e yönelik operasyonda gözaltına alınarak, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 6 şüpheliden ikisi hakkındaki karara Cumhuriyet savcısı itirazda bulundu.
İtiraz üzerine tekrar gözaltına alınan kamu görevlisi İ.P ve İ.K, çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Mahkemesince FETÖ/PDY üyesi olma iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçen hafta Hatay merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 14 kişi gözaltına alınmış, 8'i emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilmiş, 6'sı da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam