Hasköy-Mutki güvenlik yolu ulaşıma açılıyor

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının 1,5 ile 2 metreyi bulduğu yolda 4 gündür aralıksız çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının 1,5 ile 2 metreyi bulduğu yolda 4 gündür aralıksız çalışmaların yapıldığı belirtildi. Muş İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından güvenlik yolunda 4 gündür devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, ekiplerin ilerlemekte oldukça güçlük çektiklerini kaydetti. Kar nedeniyle kapanan yolda kar kalınlığının yer yer 1,5 ile 2 metreyi bulduğunu belirten İl Genel Meclis Üyeleri, 1 kepçe ile yolu ulaşıma açmaya çalışıldığını vurguladılar. 15 gündür güvenlik yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirten Ak Parti Hasköy İl Genel Meclis Üyesi Alican Aykut, "Hasköy-Mutki güvenlik yolunun açılma çalışmalarında bulunuyoruz. Yaklaşık 18 kilometrelik yolun 15 gündür kapalıydı. Özel idare ekiplerimiz 4 gündür gecesini gündüzüne katarak bu yolun açılması için çalışmaları devam ediyor. Yarın yolumuz açılacaktır. Aynı zamanda bu yol Hasköy esnafımızın can damarıdır. Gerçekten esnafımız 14-15 gündür büyük sıkıntı yaşamaktadır." dedi.

Güvenlik yolunda karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekip ile bir araya gelen İl Genel Meclis üyeleri iş makinesi operatörlerine tatlı ikramında bulundu.



CİHAN

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti