Günler sonra ilk fotoğraf!

Diyarbakır'da evinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda 37 gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Mutlu Kaya'dan ilk fotoğraf.


Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında olan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak, normal odaya alındı ve Kaya günler sonrasında ilk kez görüntülendi.

Özel bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasının ardından Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs tarihinde evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır hakde yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisine Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam ediliyordu. 22 Mayıs tarihinden buyana sedadif ilaç tedavisi kesilerek uyandırma sürecine başlanılan Mutlu Kaya, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak, dün servis odasına çıkarıldı. Henüz konuşmakta zorlanan Kaya kameralara yalnızca tebessüm etti.

''Uyandığında İlk İstediği yemek Kuru Fasulye Oldu''

Mutlu Kaya'mom sağlık durumu ile alakalı açıklamada bulunan Mehmet Kaya, Mutlu'nın konuşamadığı söyleyerek, Türk halkının dualarıyla bu duruma geldiğini belirtti. Kendisiyle konuşamadıkları ancak yüz ifadeleriyle anlaştıklarını belirten Kaya, "Allah onu bize yeniden verdi. Allah doktorundan razı olsun. Çok çabaları oldu. Mutlu, hepimizi tanıyor. Ablası, ona ne yemek istersin sorduğunda kuru fasulye yemek istediğini söylemesinin ardından ben de gidip ona yemeği getirdim. Hatta iki kez getirdim. İki tabak yedi. Ben 60 yaşındayım sanki yeni doğmuşum. Mutlu, yaşadıklarının farkındadır. Bazen aklına geldiğinde ağlıyor. Onu yalnız bırakmıyoruz" dedi.
 
"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında