Güney Kore ile Emirlikler'in petrol şirketi arasında mutabakat zaptı

Kore İthalat İhracat Bankası (Eximbank) bugün Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Milli Petrol Şirketi (ADNOC) ile mali işbirliğine yönelik mutabakat zaptı imzaladı.Kore Eximbank Genel Müdürü Lee Dok-hun'un, BAE ADNOC Genel Müdürü Abdullah Nasser...

Kore İthalat İhracat Bankası (Eximbank) bugün Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Milli Petrol Şirketi (ADNOC) ile mali işbirliğine yönelik mutabakat zaptı imzaladı.

Kore Eximbank Genel Müdürü Lee Dok-hun'un, BAE ADNOC Genel Müdürü Abdullah Nasser Al Suwaidi ile bir araya gelerek Mali İşbirliği Sözleşmesi için mutabakat zaptı imzaladığı bildirildi.

Onay sürecinin tamamlanması halinde ADNOC’tan Kore şirketlerine herhangi bir proje verildiği takdirde proje için gerekli krediler daha hızlı ve güvenli şekilde sağlanabilecek.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında