Güney Kore Devlet Başkanı'ndan ekonomiye tam destek sözü

Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye, yerli iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda, ülke ekonomisine her tür desteği sağlayacağına söz verdi.Koreli Devlet Başkanı konuşmasında, “Ekonomimizin kalkınması için, gerekli olan her...

Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye, yerli iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda, ülke ekonomisine her tür desteği sağlayacağına söz verdi.

Koreli Devlet Başkanı konuşmasında, “Ekonomimizin kalkınması için, gerekli olan her adımı atmaya ve ziyaret edilmesi gereken ülkelere gitmeye hazırım.” ifadelerini kullandı.

Park Geun-hye, daha önce Orta Asya cumhuriyetlerine yaptığı ziyaret sırasında, bu ülkelerde bulunan Koreli iş adamlarının problemlerinin çözülmesi ve rahat iş görmeleri için, yerli hükumetlerden destek isteğinde bulunmuştu. Görüşmeler sonucu, Kore şirketlerine yeni projelerin verilmesi sağlanmıştı.

Uzmanlar, iş adamlarıyla yapılan bu toplantının amacının, Park Geun-hye’nin ülke ekonomisine verilecek destek konusunda, hükumetin kararlığını sergilemek olduğunu belirtiyor.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında