Gmail: Gmail oturum aç (Android ve İOS)

Mobil uygulamalarda Gmail giriş yapmak çok kolay. Gmail genellikle Android işlemli akıllı telefonlar ve Google Chromebook gibi Google araçlarında kullanılmaktadır. Gmail, iOS ve Blackberry cihazları dahil olmak üzere İnternet bağlantısı olan neredeyse tüm kablosuz cihazlarda kullanılabilir.

Google Gmail, dünyanın en popüler ve yaygın olarak kullanılan ücretsiz e-posta hizmetlerinden biridir. Gmail genellikle Android işlemli akıllı telefonlar ve Google Chromebook gibi Google araçlarında kullanılmaktadır. Gmail, iOS ve Blackberry cihazları dahil olmak üzere İnternet bağlantısı olan neredeyse tüm kablosuz cihazlarda kullanılabilir.

Google tarafından geliştirilen Gmail, dünyanın en popüler ve yaygın olarak kullanılan ücretsiz e-posta hizmetlerinden biridir. Gmail genellikle Android işlemli akıllı telefonlar ve Google Chromebook gibi Google araçlarında kullanılmaktadır. Gmail, iOS ve Blackberry cihazları dahil olmak üzere İnternet bağlantısı olan neredeyse tüm kablosuz cihazlarda kullanılabilir.

1. Yöntem: Web’de Gmail’e Giriş Yapma

Google'ın web sitesine https://www.google.com/ adresinden gidin .

Google Ana sayfasının sağ üst köşesindeki "Oturum aç" ı tıklayın.

Gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi verilen alanlara yazın ve “Oturum Aç” a tıklayın. ” Artık Gmail hesabınıza giriş yapmış olacak.

2. Yöntem: İOS'ta iOS’a Giriş Yapma

İOS cihazınızın Giriş ekranından “Ayarlar” a dokunun.

Aşağı kaydırın ve “Mail, Contacts, Calendar” üzerine dokunun. ”

“Hesap Ekle” ye dokunun. ”

E-posta sağlayıcınızı seçmeniz istendiğinde “Google” a hafifçe vurun.

Gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve “Oturum Aç” ı seçin. ” Artık iOS cihazlarda Gmail giriş yapacaktır ve ileriye Gmail e-posta bildirimleri almaz.

3. Yöntem: Android’de Gmail’e Giriş Yapma

Android cihazınızın Ana ekranından simgesine dokunun veya “Gmail” i seçin.

Varsayılan olarak, zaten Gmail hesabınıza giriş yapmış olacaksınız, ancak ek bir Gmail hesabına giriş yapmak için aşağıdaki adımları takip etmeye devam edebilirsiniz.

Ek seçenekleri görüntülemek için Android cihazınızda "Menü" düğmesine dokunun veya seçin.

“Hesaplar” a dokunun ve “Hesap ekle” yi seçin. ”

Android cihazınızda ek bir hesapta oturum açmak için ekrandaki talimatları izleyin. Artık her iki Gmail hesabına da giriş yapacaksınız.

4. Yöntem: Gmail’de Blackberry’de Oturum Açma

Blackberry cihazınızın Ana ekranına gidin ve “Kurulum'u seçin. ”

“E-posta Hesapları” nı seçin veya seçin. ”

Bir e-posta hesabı türü seçmeniz istendiğinde “İnternet Mail Hesabı” nı seçin.

Görüntülenen İnternet posta seçenekleri listesinden “Gmail” i seçin.

Gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi verilen alanlara yazın, ardından “Devam Et” i seçin. ”

E-posta kurulum işlemini tamamlamak için “Devam Et” i tekrar seçin. Artık Blackberry’de Gmail’e başarılı bir şekilde giriş yapacaksınız ve ileriye dönük e-postalar için Gmail bildirimleri alacaksınız.

5. Yöntem: Gmail Hesabı Girişi

Mevcut açık Gmail oturumunuza gidin.

Gmail oturumunuzun sağ üst köşesinde bulunan Gmail adresinizi veya profil fotoğrafınızı tıklayın.

"Hesap ekle" yi tıklayın. ”

İkincil Gmail hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini girin ve “Oturum Aç” a tıklayın. ”Gmail tarayıcınızda yeni bir pencere veya sekme açılacaktır hesabına giriş.

Gmail adresinizi veya profil fotoğrafınızı tıklayıp erişmek istediğiniz Gmail hesabını seçerek, Gmail hesaplarınızın her biri arasında geçiş yapın.

Bu yöntemde özetlenen 1'den 3'e kadar olan adımları tekrarlayarak birden çok Gmail hesabına giriş yapabilirsiniz.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı