GENÇSİSİAD'lılar tecrübe paylaştı

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) bünyesinde faaliyet gösteren Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) ASO 1.

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) bünyesinde faaliyet gösteren Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Osmanlı Reklam’a tecrübe paylaşım gezisi düzenleyerek Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gökmen’den tecrübeleri ve reklam sektörü hakkında bilgi aldı.

    GENÇSİSİAD üyeleri, 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Osmanlı Reklam’a ziyaret etti. Tecrübe paylaşım gezisinde Osmanlı Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gökmen, GENÇSİSİAD üyelerine 12 yaşında tabela atölyesinde işe başladığını ve daha sonra reklam sektörünü girdiğini belirtti. Reklam sektöründe çırak olarak çalışmaya başladığını ifade eden Gökmen, “Reklam sektörü Turgut Özal’la birlikte canlandı. Askere gittiğimde bile hep hayal kurardım bir dükkan açmam gerekiyor diye. Askerden döndükten sonda 12 Eylül darbesi ile yönetime paşalar geldi ve Petrol Ofisine tabela olacak dediler. Bende kabartma bir kalıp hazırladım. Bunanla birlikte bu sektörde yerimi almış oldum.” şeklinde konuştu.

    Ziyarette, GENÇSİSİAD Komisyon Başkanı Emre Ekinci, Osmanlı Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gökmen’e teşekkür ederek, plaket verdi.

    Geziye GENÇSİSİAD Komisyon Başkanı Emre Ekinci, Başkan Yardımcısı Emre Kadir Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Güven, Buğra Turgut, Korhan Uyar ve GENÇSİSİAD Komisyonu üyeleri katıldı. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti