Gelin Evi neden yok? Gelin Evi ne zaman başlayacak? Saat kaçta?

Gelin Evi isimli yarışma programının bugün neden yayınlanmadığı soruları programın izleyicisi tarafından merakla sorulurken, sorunun cevabı aslında herkesin malumu oldu. Gelin Evi neden yok? Neden yayınlanmıyor? Ne zaman başlıyor?

Gelin Evi neden yok? Gelin Evi ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Program bitti mi soruları bu aralar merakla soruluyor.  Aslı Hünel'in kendine has tarzı ve sunumuyla Show TV'de hafta içi her gün saat 12.00 itibariyle yayınlanan "Gelin Evi" yarışması bugün ekrana gelmedi.

Her hafta farklı bir şehirde çekilen "Gelin Evi" yarışması 5 beş farklı isimle hafta boyunca ekrana geliyor. Yeni evlenmiş gelinlerin evlerine konuk olan sunucu ve diğer gelinler, evi iyice inceledikten sonra gelin tarafından hazırlanan yemeklerden de tadıyor ve sonrasında puan veriyor. 10 tam altının hediye olarak verildiği yarışma programı Aslı Hünel'in sunum tarzıyla seviyeli ve eğlenceli bir şekilde seyrediyor. Peki, Gelin Evi neden yok?

GELİN EVİ NEDEN YOK? NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gelin Evi yarışması, televizyonlarda birçok programda olduğu gibi deprem sonrasında yaşanan acılar nedeniyle yayınlanmıyor. 

Gelin Evi neden yok Neden yayınlanmıyor Ne zaman başlıyor

Depremin meydana geldiği 6 Şubat 2023 tarihinden itibaren yaklaşık 3 hafta boyunca hiçbir televizyon kanalı eğlence ya da yarışma programı yayınlamadı.

Depremin üzerinden iki hafta geçtikten sonra bazı televizyon kanalları bazı programları yavaş yavaş ekrana getirmeye başladı.

Bazı televizyon kanalları ise deprem atmosferinin sürmesi nedeniyle henüz yayın kararı almadı.

Yayınlanmayan programlar arasında "Gelin Evi" yarışması da bulunuyor. 

Özetlersek; Gelin Evi yarışması deprem nedeniyle oluşan yas havasının devam ettiği bugünlerde yayınlanmayacak. Önümüzdeki hafta yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti