Gazze'de ilk kez bayanlar beyzbol turnuvası düzenlendi

- Filistin Beyzbol Federasyonu, ilk defa Gazze Şeridi'nde bayan kulüpleri arasında yerel turnuva düzenledi

GAZZE (AA) - Filistin Beyzbol Federasyonu, Gazze Şeridi'nde ilk defa bayan kulüpleri arasında yerel turnuva düzenledi.

Beyzbol Federasyonu Başkanı Mahmud Tafiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu turnuva Filistin'de ilk defa gerçekleşiyor. Turnuvaya Gazze'den 8 bayan takımı katıldı." dedi.

Tafiş, beyzbolu yerelde yaymak, düzenli olarak turnuva düzenlemek ve uluslararası yarışmalara katılmak istediklerini ifade etti.

Sporcu Tensim Mansur, "Bu çok eğlenceli bir spor ve bu turnuva Gazze Şeridi'ndeki ilk bayanlar turnuvası." diye konuştu.

Mansur, kendilerine uygun spor araç ve gereçleri bulma konusunda zorlandıklarını belirterek, Gazze'de beyzbol için uygun sahalar olmasını ve uluslararası turnuvalara katılmak istediklerini dile getirdi.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor