Galatasaray'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sarı-kırmızılıların,...


İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sarı-kırmızılıların, günün ilk çalışmasını salonda yaptığı belirtildi.

Terim yönetimindeki akşam antrenmanında futbolcuların, sürat çalışması gerçekleştirdiği aktarıldı. Antrenmanın, 5'e 2 tek kaleli hızlı hücum çalışmasıyla tamamlandığı kaydedildi.

Öte yandan, akşam antrenmanından önce tecrübeli futbolculardan Hakan Balta'nın 35'inci, Tolga Ciğerci'nin ise 26'ncı doğum gününün kutlandığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bağımsız Filistin için önemli bir adım Konvoy, makam araçları yerine otobüs İsrail protestoları gölgesinde Eurovision Öğretmene dokunan anında tutuklanacak