GAL Coin kimin, nedir, sahibi kim?

GAL Coin kimin, nedir, sahibi kim, piyasa arzı ne kadar, toplam hacmi nedir?

GAL Coin kimin, nedir, sahibi kim, piyasa arzı ne kadar, toplam hacmi nedir?

Binance'de 28 Nisan 2022 tarihinden itibaren listelenen GAL coin, bütün kripto paraların çakıldığı ve yüzde 100'e varan değer kayıplarının yaşandığı bir dönemde yüzde 50'ye yakın değer kazancıyla öne çıkarak dikkatleri üzerine çekti. 

GAL Coin, bu sıkıntılı dönemde değerine değer katması onu sorgular hale getirdi. 

Peki, nedir bu GAL Coin, kimin, sahibi kimdir?

Piyasada ne kadar var, ne kadarı arz edildi, toplam ne kadar çıkarıldı?

İşte detaylar: 

GAL Coin'in sahibi Galaxy Project isimli platformdur. 

Project Galaxy bir Web3 kimlik bilgisi veri ağıdır. Açık ve işbirliğine dayalı bir altyapı üzerine inşa edilen Project Galaxy, Web3 geliştiricilerinin ve projelerinin daha iyi ürünler ve topluluklar oluşturmak için dijital kimlik verilerinden ve NFT'lerden yararlanmasına yardımcı olur.

Project Galaxy, küratörlerin zincir içi ve zincir dışı birden çok veri kaynağı aracılığıyla kimlik bilgilerini toplamasına olanak tanır.

Project Galaxy, geliştiricilere Uygulama Modülleri, Credential Oracle ve Credential API aracılığıyla kimlik bilgilerini kullanma yetkisi verir.

GAL, Project Galaxy'nin yerel yardımcı programı ve yönetim belirtecidir, aşağıdaki kullanım durumlarına sahiptir :

Yönetim : GAL token sahipleri, Project Galaxy DAO'nun yönetişim tekliflerine oy verebilir.

Ücretler için Ödeme : Galaxy'nin kimlik bilgilerini kullanmayı amaçlayan geliştiriciler, GAL cinsinden ücretlendirilir.

Küratörlük Kimlik Bilgileri : Küratörler, bir kimlik bilgisi veri seti değerini bildirmek için GAL belirtecini paylaştırmaya teşvik edilir. Her kimlik bilgisi veri seti, orantılı olarak kimlik bilgisi paydaşları arasında bölünecek bir gelir akışı içerecektir.

Project Galaxy, birlikte çalışan aşağıdaki ana bileşenlerden oluşur:

Kimlik Bilgisi Veri Ağı : Project Galaxy'nin altyapısı, aşağıdakiler dahil olmak üzere birden çok veri kaynağı aracılığıyla kimlik bilgilerine katkıda bulunan küratörleri destekler:

Zincir İçi Kimlik Bilgileri : Alt sorgu sorguları veya cüzdan anlık görüntüleri ile 7 farklı zincirden veri sağlayın

Zincir Dışı Kimlik Bilgileri : Galaxy'nin Twitter, Github veya Discord gibi entegre veri kaynakları aracılığıyla veri katkısında bulunun

Uygulama Modülleri : Project Galaxy, Web3 projelerinin daha iyi ürünler ve daha ilgi çekici topluluklar oluşturmasına yardımcı olmak için çeşitli uygulama modülleri sunar.

Galaxy OAT (On-Chain Achievement Token) : NFT rozetlerini gazsız bir katılım kaydı olarak topluluklara dağıtmak için bir çözüm.

Galaxy NFT : Kullanıcıları daha iyi ödüllendirmek ve etkileşimde bulunmak için toplulukların oyunlaştırılmış NFT kampanyalarıyla kimlik bilgilerini kullanmalarını sağlar.

Galaxy Vote : Toplulukların, özelleştirilmiş bir yönetim sistemi oluşturmak için Snapshot'ta kimlik bilgileri ve kimlik bilgilerine dayalı NFT'lerden yararlanmasına olanak tanır.

Galaxy Credential API : Geliştiriciler, Web3 LinkedIn, loncalar, oylama altyapısı, sybil saldırı önleme algoritmaları vb. oluşturmak için zincir dışı uygulamalarından gelen kimlik bilgilerini kullanabilir.

Galaxy Credential Oracle : Geliştiriciler, kredi puanlama, likidite madenciliği artırma, INO veya IDO için izin verilenler listesi vb. gibi özelleştirilmiş zincir üstü kullanım durumları için akıllı sözleşmelerdeki kimlik bilgilerini sorgulayabilir.

Galaxy ID : Galaxy ID, Galaxy Credentials'tan yararlanır ve bir Web3 LinkedIn gibi davranır. Galaxy ID, kullanıcıların Web3'te çoklu zincir/çok cüzdan kimliklerini temsil edecek evrensel kullanıcı adı olabilir.

Proje, 2 tur öz sermaye yatırımından toplam 10.16MM USD topladı. Hisse senedi destekçilerinin toplam %20,77 pay alması bekleniyor. Proje ayrıca, GAL toplam token arzının %5'inin 1,5

ABD Doları/GAL'den satıldığı Coinlist'te halka açık satış yoluyla 15 milyon ABD Doları topladı.

28 Nisan 2022 itibariyle, toplam ve maksimum GAL arzı 200.000.000'dir ve listeleme sırasında dolaşımdaki arz 35.161.333 (toplam jeton arzının ~%17.58'i) olacaktır. 

Project Galaxy'nin kurucu ortağı ve projenin lideri olarak Harriy Zhang'dir.

Bir diğer kurucu ortak ise Charles Wayn'dir.

İkilinin şu ana kadar birçok projede birlikte çalıştığı ve başarıya ulaştıkları biliniyor.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında