Futbol: Hazırlık maçı

- Slovakya: 1 - Fas: 2

İSTANBUL (AA) - Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlanan Fas, özel maçta Slovakya'yı 2-1 yendi.

İsviçre'nin Cenevre kentinde oynanan maçın ilk yarısında iki takım da gol bulamazken, ikinci yarıya iyi başlayan Slovakya, 56. dakikada Jan Gregus'un attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın son yarım saatinde daha etkili olan Fas, 64. dakikada Ayoub El Kaabi ve 74. dakikada Galatasaraylı futbolcu Younes Belhanda'nın attığı gollerle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.



3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu