Futbol: 19. Mercedes-Benz Ege Kupası

- Organizasyonun ikinci gününde 4 karşılaşma oynandı

İZMİR (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 16 yaş altı milli takımlarının katılımıyla düzenlenen 19. Mercedes-Benz Ege Kupası'nın ikinci gününde 4 karşılaşma oynandı.

A Grubu'nun ilk maçında Kosova, Azerbaycan'ı 2-0 yenerken, Türkiye ile Arnavutluk 0-0 berabere kaldı. Yunanistan'ın Karadağ'ı 1-0 mağlup ettiği B Grubu'nda ise Rusya-Moldova maçı golsüz eşitlikle tamamlandı. Türkiye'nin A Grubu'nda liderliğini sürdürdüğü ikinci maçların ardından B Grubu'nda Yunanistan ilk sıraya yükseldi.

Grup liderlerinin finale yükseleceği organizasyonda yarın maç oynanmayacak.

Türkiye'nin 23 Kasım Perşembe günü saat 15.00'te Torbalı'daki Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde Azerbaycan ile karşılaşacağı organizasyonda, A Grubu'nun diğer mücadelesinde Kosova ile Arnavutluk saat 11.30'da Selçuk'taki Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde mücadele edecek.

B Grubu'nda ise Torbalı'daki Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde saat 11.30'da Yunanistan-Rusya ve saat 15.00'te Kuşadası Özer Türk Stadı'nda Moldova-Karadağ maçları oynanacak.

Kurban Bayramı namaz saatleri İL İL TABLO Köprüde eylem yapan şahıs "ruhsal hasta" çıktı Malatya Akçadağ'da korkutan deprem Devlet Bahçeli'den Cumhur İttifakı mesajı Tarihin en zalim eli kanlı hükümeti düştü IMDb puanı en yüksek en iyi diziler belli oldu