Fitness Egzersizleri İçin Yeni Bir Rehber

Vücut geliştirmek isteyenler için Temel Safinaz Sağlıklı Yaşam Platformu'ndan amaca uygun egzersizler

Hem vücut geliştirmek hem de form kazanmak isteyen herkes tavsiye alabileceği bir yer arar. Kimimiz forumlardan, kimimiz spor salonlarındaki sporculardan bilgi alırız fakat yine de bu bilgilerin çoğu ya yetersizdir ya da bizim amacımıza uygun olmaz.

Wellness kategorisinde faaliyet gösteren ve önümüzdeki aylarda 1. yaşını kutlayacak olan Temel Safinaz Sağlıklı Yaşam Platformu da sporcuların bu eksiğine çözüm getirecek yeni bir projeye imza attı: Egzersiz Rehberi

TemelSafinaz.com websitesi içinde yer alacak Egzersiz Rehberi sayfasından kullanıcılar vücut tipine göre egzersizler seçebiliyor, hangi egzersizin nasıl yapılacağını uygulamalı olarak görebiliyor ve hangi hareketin hangi kas grubunu çalıştırdığını görseller üzerinden kolayca öğrenebiliyor.

Her gün yeni egzersizlerin yayınlanacağı Egzersiz Rehberi Facebook Sayfası da kullanıcılara günlük olarak yeni egzersizler ve antrenman programı hazırlıyor. Ayrıca platformun facebook sayfası üzerinden düzenlenecek yarışmalarla fitness & pilates ürünlerinde indirimler ve hediyeler de takipçileri bekliyor. Bizden söylemesi!

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti