FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik operasyon

- Ağrı merkezli 7 ilde örgütün askeri yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün "mahrem imamı" olan 2 kişi ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 zanlı gözaltına alındı

AĞRI (AA) - Ağrı merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün 2 "mahrem imamı" ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 şüpheli yakalandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 9 muvazzaf asker ile örgütün "mahrem imamı" olduğu iddia edilen 2 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan karar üzerine polislerce Ağrı'nın yanı sıra Hakkari, Şırnak, İstanbul, Ankara, Tekirdağ ve Afyonkarahisar'da çeşitli adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlarda, haklarında yakalama kararı çıkartılan 1 teğmen ve 8 astsubay ile örgütün 2 "mahrem imamı" gözaltına alındı.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum