Fenerbahçe Grundig final yolunda ilk adımı attı

Erkekler Voleybol Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda Arkas Spor ile karşılaşan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, İzmir ekibini 3-0 yendi.

Erkekler Voleybol Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda Arkas Spor ile karşılaşan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, İzmir ekibini 3-0 yendi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın setleri 23-25, 21-25 ve 17-25 tamamlandı. 2 galibiyete ulaşan takımın adını finale yazdıracağı seride Fenerbahçe Grundig bu sonuçla 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe Grundig – Arkas Spor play-off yarı final serisinin ikinci karşılaşması 17 Nisan Perşembe günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

HALKBANK'TA YARI FİNALE GALİBİYETLE BAŞLADI

Bu arada 2013-2014 voleybol sezonu Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Yarı Final ilk karşılaşmalarından bugün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Halkbank maçını da Halkbank 3-0 kazandı.

Yarı finalde günün ilk karşılaşması İstanbul’daki Haldun Alagaş Voleybol Salonu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Halkbank arasında oynandı. Karşılaşmayı Halkbank, 16-25, 18-25 ve 15-25’lik setlerle 3-0 kazandı ve rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakaladı.

İki ekip yarıfinalin 2. maçında 17 Nisan Perşembe günü saat 18.00'de Ankara'da karşı karşıya gelecek.
CİHAN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi