Fatihli öğrenciler, Çanakkale Şehitleri anısına 8 konser

Zonguldak Fatih Koleji Sanat Ekibi tarafından Çanakkale Şehitleri anısına verilen konserler, duygulu anlar yaşatıyor.

Zonguldak Fatih Koleji Sanat Ekibi tarafından Çanakkale Şehitleri anısına verilen konserler, duygulu anlar yaşatıyor. Velilerin ve protokolün katıldığı konserde, sanat ekibi birbirinden güzel Çanakkale türkülerini, şiirlerini ve Çanakkale’de yaşanan hikâyeleri sergiledi. Türkülerin ve şiirlerin özgün bir konsept ile sahnelendiği gecede seyirciler hüznü ve coşkuyu bir arada yaşadı.

Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, bu seneki konserler serisinin tema konusu olarak Çanakkale Zaferi'ni seçtiklerini belirtti. Sarısoy, "Öğrencilerimize bu eşsiz zaferi anlatmak ve ülkemize olan sorumluluklarımızı bu vesile ile en güzel şekilde kavratmak istedik. Yoğun talepten dolayı sekiz konser gerçekleşecek. Uzman bir ekiple aylar süren hazırlık çalışmalarının ardından öğrencilerimiz sahneye çıktılar. Müzisyenlerden teknik ekibe, sanat koordinatöründen kostüm ekibine, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese bu muhteşem çalışma için teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır