Evkur Yeni Malatyaspor galibiyete hasret

- TFF 1. Lig temsilcisi oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 5 maçta galibiyetle tanışamadı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Malatya temsilcisi, ligin 15. haftasında sahasında oynadığı Adana Demirspor maçında da 1 puana razı oldu.

Olumsuz hava koşulları ve kötü zeminde oynadığı Adana Demirspor maçına iyi başlayan ve 13. dakikada Dialiba'nın golüyle öne geçen sarı-siyahlılar, 63. dakikada Onur Akbay'ın golüne engel olamayınca karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Ligin 10. haftasında en yakın rakibine 4 puan fark atarak, liderlik koltuğunda yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, son 5 haftadaki kötü sonuçlarla 15. haftayı 27 puan ve averajla üçüncü sırada tamamladı.

Sarı-siyahlılar ligde son 5 haftada Eskişehirspor'a 2-0, Göztepe'ye 2-0, Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olurken Giresunspor ve son olarak da Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Malatya temsilcisi, son 5 haftada sadece 2 puan topladı.


- Sahasındaki ikinci beraberlik

Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 15 haftalık süreçte 8 iç saha maçına çıktı.

Sahasındaki ikinci beraberliğini Adana Demirspor karşısında alan sarı-siyahlılar, evinde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı, 17 puan topladı. Rakip ağları 12 kez havalandıran sarı-siyahlılar, kalesinde ise 6 gol gördü.

Malatya temsilcisi, ligin 16. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüştü