Ev Egzersizinize Eşlik Edecek Spa Deneyimi

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre çalışan yepyeni Farm to Face koleksiyonunda yer alan Acai Berry maske, antioksidan mucizesi acai üzümünün gücüyle cildinizin ışıltısını ve gençliğini korumasını sağlıyor.

Havalar iyice serinledi, artık evimizde daha fazla vakit geçiriyoruz. Kimilerimiz evden çalışıyor, kimilerimiz ise derslerimizi evden takip ediyoruz. Bu dönemde egzersiz yapmak hem beden hem ruh sağlığımız için korumak için faydalı oluyor. Cildimizin güzelliğini korumanın yolu ise evimize kadar gelen SPA kalitesindeki bakımlardan geçiyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre çalışan yepyeni Farm to Face koleksiyonunda yer alan Acai Berry maske, antioksidan mucizesi acai üzümünün gücüyle cildinizin ışıltısını ve gençliğini korumasını sağlıyor.

Sonbaharın iyiden iyiye kendini hissettirdiği bugünlerde yavaş yavaş yeniden gönüllü karantina sürecine giriyoruz. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak için evde de sağlığımıza dikkat etmeye devam ediyor, düzenli beslenip egzersiz yapıyoruz. Evde yapılabilecek birçok egzersiz türü var; pilates, zumba, yoga, stretching, kardiyo… Egzersiz yapmak bizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak dinç tutuyor. Ayrıca fazla kilolarımızdan kurtulmamıza, kaslarımızı güçlendirmemize ve daha iyi görünmemize yardımcı oluyor. Bu dönemde egzersizle bedenimizi, bakımla cildimizin iyi görünmesini sağlamak mümkün… İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu, dünyanın ilk akıllı maske terapisi cihazı UFO ve UFO Mini ile entegre bir şekilde çalışan yeni Acai Berry maske, evinizi adeta bir SPA’ya dönüştürüyor. FOREO’nun yepyeni Farm to Face maske koleksiyonunda yer alan Acai Berry maske, cildini sıkılaştırmak ve yenilemek isteyenler için birebir.

Sizin Favori Egzersiziniz Hangisi?

Evde yapılan sporlar denildiğinde akla ilk gelenlerden biri şüphesiz yoga… Rahatlamak, konsantrasyonu artırmak için önerilen yoga, bağışıklık sistemini ve kasları güçlendirmeye, duruş bozukluklarınızı düzeltmeye, bel ve sırt ağrılarınızı azaltmaya, esnekliği artırmaya da yardımcı oluyor. Evde keyif alarak yapabileceğiniz bir diğer spor dalı ise pilates… Pilates, düzenli olarak yapıldığında sırt ve karın kaslarını güçlendiriyor, kilo vermenize ve dayanıklılık kazanmanıza yardımcı oluyor, duruş bozukluklarının önüne geçiyor. Kemik yoğunluğunu artırdığı için kemik erimesini önlemeye de destek sağlıyor. Dans figürleriyle ve aerobik hareketleriyle birleştiren zumba, vücuttaki her kas grubunu çalıştırarak duruşunuzu düzeltmeye, esnekliğinizi artırmaya faydalı… Üstelik zumba vücuda direnç kazandırıyor, kardiyovasküler sistemi güçlendiriyor, kalori yakarak kilo vermenizi de sağlıyor.

Gençlik Anahtarı Acai Üzümü ile Gelen Güzellik

FOREO’nun yepyeni Farm to Face maske koleksiyonunda yer alan yeni hydrocell Acai Berry maske, içeriğindeki Brezilya’da gelen eşsiz gençlik anahtarı Acai üzümü ile cildinizin canlılığını ortaya çıkarıyor. Acai Berry maske, cildinizin sadece birkaç dakikada daha dolgun, pürüzsüz ve genç görünmesini sağlıyor. Dünyanın antioksidan açısından en zengin besini Acai üzümü ve Shea yağı içeren Acai Berry maske, ince çizgilerin ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olarak cildinizin gençliğini ortaya çıkarıyor. Özellikle gözle görülür yaşlanma belirtileri olan cilt tipleri için tasarlanan bu özel maske, donuk ve yorgun cildi canlandırıp nemlendiriyor, pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Dermatologlar tarafından test edilen Acai Berry maske, sülfat, SLS, SLES, parabenler, formaldehit, formaldehit maddeler, ftalatlar, mineral yağ, retinil palmitat içermiyor.

Evinizin Konforunda Profesyonel Bakım

Akıllı maske terapisi cihazı UFO, SPA kalitesinde profesyonel bir bakım terapisini evinizin konforlu ortamına taşıyor. Termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ni barındıran bu modern cihaz, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alarak saniyeler içinde mükemmel bir bakım sunuyor. Termoterapi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskenin aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, zihninizi rahatlatıp, cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Kriyoterapi sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de barındıran UFO, bu terapiyi her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uyguluyor. Mavi LED ışık terapisi, kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor. Kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor. UFO Mini ise kriyoterapi dışında UFO ile aynı özelliklere taşıyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO 1.599 TL, UFO Mini 749 TL, 6’lı paketlerdeki Acai Berry maske ise 149 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO SWEDEN

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında