EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali için özelleştirme ihalesi

ANKARA (AA) - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santrallerinin bir bütün halinde özelleştirme...

ANKARA (AA) - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santrallerinin bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi yarın yapılacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santrallerinin bir bütün halinde özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesinin 31 Mart Cuma günü saat 14.30'da, ÖİB'de yapılacağını açıkladı.

ÖİB, 5 hidroelektrik santralinin bir bütün halinde özelleştirme ihalesi için 4 katılımcının başvuruda bulunduğunu duyurmuştu.

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Fenomen olmaya çalışan öğretmenler sorununa çözüm