Ethem Sancak medya grubunu sattı

Medyadan ikinci kez çekilme kararı alan Ethem Sancak'ın medya grubunu kime satacağı belli oldu.

Bünyesinde Star, Akşam, Güneş gazeteleri ile Kanal 24, 360 TV gibi kanalları bulunduran Es Medya'nın patronu Ethem Sancak ikinci kez medyadan çekildi.

Ethem Sancak kısa süre önce odasını boşalttı, eşyalarını topladı. Sancak'ın bir süredir şirket binasına da gelmediği belirtiliyor.

Sancak, daha önce de Star medya grubuna olan ortaklığını Fettah Tamince'ye devrederek çekilmiş, 3 yıl aradan sonra da Türkmedya grubunu satın almış, Star Medya Grubunu da bünyesine katarak ES Medya'yı kurmuştu.

Ethem Sancak'ın medyadan çekileceği dedikoduları bir süredir konuşuluyordu.

Medyaradar'ın haberine göre Ethem Sancak gazete, dergi ve televizyon kanallarını Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Cengiz İnşaat'a satıyor.

Türkiye Cengiz İnşaat ismine yabancı değil.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yapımı ve 25 yıl süreyle işletme hakkını işadamı Mehmet Cengiz'in sahibi olduğu Cengiz İnşaat'ın liderliğinde Ortak Girişim Grubu 2013 yılı Mayıs ayında kazanmıştı.

Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4. en uzun otoyol tüneli olacak Ovit Tüneli'nin de yapımını Cengiz İnşaat gerçekleştiriyor.
"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında