Erzincan'da 2 terörist etkisiz hale getirildi

Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda biri yaralı olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi

Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda biri yaralı olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatan jandarma ekipleri, saat 01.30 sıralarında, ilçenin Mermerli köyü kırsalında 2 terörist ile sıcak temas sağladı.
Çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi. Kaçan diğer terörist ise jandarmanın takibi sonucu yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yaralı olarak ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 sırt çantası ve 2 şemsiye, bir dürbün ile bir telsiz ele geçirildiği, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla başlattığı operasyonlarının alalıksız süreceği kaydedildi.
"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir