Ertuğrul Albayrak kimdir, nerelidir?

Ertuğrul Albayrak kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir? Son günlerde Show TV ekranlarında başlayan yeni yarışma programında ortaya çıkan Albayrak'ın kim olduğu merak ediliyor.

Show TV'de yeni başlayan "Bir Başka Güzel" programında ortaya çıkan Ertuğrul Albayrak kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir? Son günlerde Show TV ekranlarında başlayan yeni yarışma programında yeni göreviyel ortaya çıkan Albayrak'ın kim olduğu merak ediliyor.

Ertuğrul Albayrak

Ertuğrul Albayrak, "Bir Başka Güzel" programında sahne arkası sorumlusu olarak görev yapıyor.

Yarışmaya katılan güzellerin sahneye hazırlanması ve sahneye çıkması süreçlerinde organizasyon görevini yürütüyor. 

Peki, kimdir Ertuğurul Albayrak? Ertuğrul Albayrak televizyonculuk dünyasında uzun süredir çalışan isimlerden biridir.

Ancak en son siyasi tartışmalar nedeniyle bulunduğu kanaldan istifa etmek zorunda kalmıştı. 

Kanal D'de 2017 yılına kadar AK Parti ve hükümet karşıtı çalışmalarıyla bilinen İrfan Değirmenci ile birlikte çalışıyordu.

Değirmenci'nin sunduğu  programı hazırlayan isimdi. 

Değirmenci'nin referandumda açık bir şekilde taraf belirtmesi, hükümet aleyhine çalışmalarda bulunması kanal yönetimiyle yolları ayrılmıştı.

Değirmenci'nin ayrılmasından sonra Ertuğrul Albayrak da ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Albayrak o günlerde yaptığı açıklamada, “Benim kalmam istendi, kabul etmedim. Hamburgercide çalışma ihtimalimiz daha güçlü. Buna rağmen onurlu yaşamayı seçtik. Vicdanımız rahat” demişti.

Albayrak, “Hayır diyeceğimiz belliydi. Ekrandan bunu belli etmedik. Tarafsızlıksa kanalda buna uyduk. Ancak her gün sana şeytansın, hainsin diyen, yaşam değerlerine saygı duymayan birilerine dur demek gerektiğine karar verdik” diye konuşmuştu.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında