Erdoğan'ın mesajı okununca Kaftancıoğlu töreni terk etti

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajına tahammül edemeyerek töreni terk etti.

CHP'nin tartışmalı İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği çelenk bırakma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlık ederek terk etti. Gerekçe olarak Erdoğan'ın mesajını gösterdi. 

Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk bırakma törenine katıldı. Kaftancıoğlu ve ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği mesajın okunması üzerine tahammülsüzlük ederek töreni terk etti.

Konuya ilişkin Halk TV’ye konuşan Kaftancıoğlu, Taksim Anıtı önündeki çelenk bırakma töreninde sonuna kadar kalmaya niyetli olduğunu ancak Erdoğan’ın mesajının okunduğunu ifade etti. Kaftancıoğlu, “Bayramın kutlandığı, Atatürk ve yol arkadaşlarının anıldığı anda oradaydım. 83 milyonun bayramı kutladığı bir günde bile siyaset yapılmaya başlandığı anda törenden

Cumhurbaşkanının mesajının okunmasının doğal olduğunu ifade eden Kaftancıoğlu, mesajın ikinci bölümünün tamamen siyaset olduğunu ileri sürdü.

Kaftancıoğlu, “İlk önce Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Devam eden süreçte ise klasik siyaset mesajlarını vermeye başladı. Herkesin Cumhurbaşkanı olarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar ama kutlama görüntüsüyle siyaset yapmaz” dedi.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi