Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz, İdlib harekatı an meselesi

Rusya ile yapılan görüşmelerde İdlib'e yönelik şu ana kadar neticeye ulaşılamadığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye idlib konusunda kendi harekat planlarını yapmıştır. Bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz. İdlib harekatı bir an meselesidir." dedi.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esad rejimine ay sonuna kadar verilen süreyi tekrar hatırlatarak "Bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz. İdlib harekatı bir an meselesidir." dedi. 

"SON İKAZIMIZI YAPIYORUZ"

Rusya ile İdlib konusunda yürütülen görüşmelerden şuana kadar herhangi bir netice alınmadığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Artık son ikazlarımızı yapıyoruz. Gerek ülkemizde gerek Rusya'da şu ana kadar maalesef arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık." dedi.

"İDLİB HAREKATI BİR AN MESELESİDİR"

Türkiye'nin idlib konusunda kendi harekat planlarını yaptığını söyleyerek kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz. İdlib harekatı bir an meselesidir. Ülkemizin kararlılığını anlamayanlara rejime ve onu cesaretlendirenlere İdlib'i bırakmayacağız. " ifadelerini kullandı.

GEZİ EYLEMLERİ DAVASINDA BERAAT KARARLARI

Dün yaşanan gelişmeler bize Gezi olaylarını bir kez daha hatırlattı.  Gezi olayları tıpkı askeri darbeler gibi devleti ve milleti hedef alan alçak saldırıdır. Kılıçdaroğlu bunları "aydınlık gençler" diye vasıflandırıyor. Bunlar aldatılmış gençler. Orada çevreci sıfatı verilmek suretiyle milyonlara ağaç diken iktidara yafta yapıştıranlara sadece lanet okuyorum.

GEZİ'NİN MALİYETİ 100'LERCE MİLYAR DOLARI BULDU

Gezi olaylarının Türkiye'ye doğrudan maliyeti 1,4 milyar dolar iken dolaylı maliyeti ise 100'lerce milyar doları bulmuştur.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında