Erdoğan Bahçeli'yi, Yıldırım Kılıçdaroğlu'nu beğendi

Erdoğan'ın Bahçeli'nin mesajını Twitter'da beğenmesinden sonra Başbakan Yıldırım da Kılıçdaroğlu'nun mesajını beğendi

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan meydan nöbetlerinin sonuncusu ve en büyüğü olarak Yenikapı'da yapılacak mitinge muhalefet liderlerinin davet edilmesi Türk siyasetinde önemli gelişmelere yol açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı mitingine davet ettiği CHP ve MHP liderleri davete olumlu cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetine olumlu cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetine olumlu cevap vererek Twitter üzerinden  de açıklama yapmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirerek mesajını kendi hesabından RT etmişti. Kılıçdaroğlu'nun da daha sonra davete olumlu cevap vermesi benzer bir hareketin Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılmasına vesile oldu. Başbakan Yıldırım da, Başbakanlık'ın resmi twitter hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Ağustos Yenikapı mitingine ilişkin tweet'ini kendi takipçileri ile paylaşarak retweet'ledi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından kullanılan @TC_Basbakan isimli onaylanmış hesap üzerinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağını belirten ''Ülke birliğine kastedenlere karşı durabilmek darbeye verilecek en iyi cevaptır. 7 Ağustos'ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olacağım'' tweet RT edildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı mitingi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Gül ve AK Parti tarafından ayrı ayrı davet edilmişti. 



 
"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır