Erdoğan Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Erdoğan Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Daha önce hangi kanallarda görev yaptı, asıl mesleği nedir? Aktaş bu aralar Habertürk ekranlarında haber programını sunuyor.

Erdoğan Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve asıl mesleği nedir? Şu sıralar Habertürk ekranlarında "Erdoğan Aktaş'la Gece Raporu" isimli programı sunan Aktaş'ın biyografisi merak konusu oldu. İşte Erdoğan Aktaş biyografisi: 

Aktaş 53 yaşındadır.

İstanbul doğumludur.

Asıl mesleği gazeteciliktir.

İşte Aktaş hakkında merak edilen diğer bilgiler: 

Aktaş 1967 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 

Gazeteci Erdoğan Aktaş

Eğitim hayatına da doğduğu ve büyüdüğü kent olan İstanbul'da başladı. Henüz lise yıllarında gazetecilik mesleğine merak salan Aktaş, 1984 yılında, Güneş Gazetesi ile gazetecilik hayatına başladı. Aktaş'ın buradaki ilk görevi muhabirlik oldu. 

Aktaş bir yandan gazetecilik mesleğini öğrenirken diğer yandan da üniversite hayatına başladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde Felsefe bölümünü kazanan Aktaş, hem okudu hem çalıştı. 

Aktaş'ın Güneş Gazetesi'ndeki meslek hayatı kısa sürdü. Gazete ile yolları ayrıldıktan sonra çeşitli gazetelerde çalışmaya başladı. Ancak buralarda da kısa sürelerle çalışabildi. Çalıştığı gazeteler arasında sırasıyla Hürriyet, Sabah ve Milliyet vardı. 

Gazetecilik hayatına Star TV'de devam eden Aktaş, burada da muhabir olarak görev yaptı. Televizyon dünyasında da çalıştıı mecraları kısa sürelerle değiştirmek zorunda kaldı. Şöyle ki, Star TV'nin ardından Show TV, ondan sonra da NTV'de çalışmaya başladı. 

2005 yılına kadar NTV'de Yakın Plan programını hazırlayıp sundu. Burada dünya gündemini ve Türkiye'nin nabzını tutuyordu. 

Aktaş uzun yıllar muhabirlik ve yapımcılık yaptığı gazetecilik dünyasında 2005 yılında yeni döneme girdi. Star TV'de "Genel Yayın Yönetmeni" olarak basın dünyasının yöneticileri arasındaki yerini aldı. 

Aynı zamanda köşe yazarlığı da yapan Aktaş, Star TV'de genel yayın yönetmenliği yaparken Posta Gazetesi'ne köşe yazarlığı yaptı. 

2008 yılında Habertürk, 2009 yılında NTV kanalını yönetti. Daha sonra ATV'nin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Sonrasında A Haber'in kuruluşunda yer aldı. Daha sonra da CNNTürk'e transfer oldu. 

Erdoğan Aktaş halihazırda Habertürk kanalında gece programı sunuyor.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında