Emre Kocadağ kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Emre Kocadağ kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ'ın kim olduğu internette araştırılıyor. Peki, Emre Kocadağ biyografisi veya özgeçmişi:

Emre Kocadağ kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. Beşiktaş yöneticilerinden Emre Kocadağ biyografisi veya özgeçmişi bu aralar merak ediliyor. İşte Emre Kocadağ hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Emre Kocadağ 

Emre Kocadağ 36 yaşındadır.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesidir.

Emre Kocadağ, 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Beşiktaş Jokey Kulübü yönetim kurulu üyesi olan Kocadağ, üniversite mezunu aynı zamanda aile şirketi olan Kocadağ Aile Şirketleri Grubu'na bağlı gıda şirketlerini yönetmektedir. 

Kocadağ 2016 yılında Nikol Başoğlu ile hayatını birleştirdi. Kocadağ-Başoğlu çiftinin nikah şahitliğini ise Fikret Orman yapmıştır. 

Emre Kocadağ, yönettiği aile şirketleri ve pek çok projenin başında bulunmaktadır. Birçok yatırımı bulunan Kocadağ aynı zamanda Beşiktaş transfer komitesinde yer almaktadır.

Emre Kocadağ

Emre Kocadağ en son TRT Spor'a konuk olmuş çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. 

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ Gündem Futbol Transfer'de Özgür Buzbaş, Fatih Doğan ve Fırat Güneyar'ın soruları cevapladı. Emre Kocadağ'ın açıklamaları:

"Umarım lige yüzde yüz seyirci katılımıyla döneriz. EURO 2020'de  favorilerim İtalya ve Belçika. "Son sene hariç ülke puanı için üstümüze düşeni yaptık. Maalesef diğer takımlar yeteri kadar puan getiremedi. Bu sene de inşallah iyi sonuçlar alırız. Galatasaray ön eleme oynayacak.

Onlara da başarılar diliyorum. Avrupa'da ve sonuçta bir Türk takımı. Kulüpte her gün ciddi anlamda borçla boğuşan bir ekip var, Başkan Ahmet Nur Çebi çok demokratik bir yapıda bir yönetim sergiliyor. Yönetim Kurulu güzel işler yapıp, Beşiktaş'ın marka değerini yükseltiyor. Sergen hoca ile çok eskiye dayanan dostluğumuz var.

Gençlik yıllarımızda futbolculuk döneminde hayranıydım. Başkanımız ve yönetim kurulunun ortak aklıyla Sergen Yalçın ismi ortaya çıkmıştı. İyi ki Sergen hocayı getirmişiz Beşiktaş'a. Burak Yılmaz 5 milyon TL fedakarlık yaptı. Beşiktaş'ı yaşayan bir futbolcu. Lille'de şampiyonlukta büyük rolü oldu. Gurur duyuyoruz.

Her şeyde hayır var. Bizden ayrıldı ama bambaşka bir yol açtı. Çok çalışkan, karakterli. PAOK maçına iyi bir kadro ile gidemedik, onlar daha hazırdı. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda, Sergen Yalçın'la bırakın yolları ayırmayı, aksine 'Bir an önce anlaşalım, yola devam edelim' şeklinde söylemlerin olduğunu ben biliyorum. Bunu açık yürekle söyleyebilirim. 

Hoca ile transfer konusunda paralel düşüncelerimiz var. Sergen Yalçın ile yola çıkarken uzun vadeli düşündük. Sergen hoca transferde tek yetkili olmak istedi diye bir şey yok. Zaten hocamız dinlenmek istedi ve söyledi. Bu süreç maalesef manipüle edildi. Özellikle sosyal medya.

Başımıza bela insanlar var. Habercilik şeklinde haber yapanları tenzih ediyorum. Biz de Sergen hoca da süreçten etkilendi. Sergen hocanın bizimle kontrat şartlarını konuşması gayet doğal.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır