Emine Erdoğan'dan şehit bebeğine ziyaret

- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Alper Kaymakçı'nın doğum yapan eşi Darusselam Kaymakcı'yı hastanede ziyaret etti

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Alper Kaymakçı'nın doğum yapan eşi Darusselam Kaymakcı'yı hastanede ziyaret etti.

Ankara'daki özel bir hastanede doğum yapan Darusselam Kaymakcı'yı ziyaret eden Erdoğan, "Muhammed Salih" adı verilen şehidin bebeğini kucağına alıp sevdi.

Şehit Alper Kaymakçı ve eşi Daruesselam Kaymakcı'nın 8 yıllık evlilikleri boyunca en büyük istekleri bir çocuk sahibi olmaktı.

Darusselam Kaymakcı, çocukları olacağını eşi Alper Kaymakcı 15 Temmuz'da şehit olduktan sonra öğrenmişti.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor