Elazığspor: 0 - Kayserispor: 0 (İlk yarı)

Stat: Elazığ AtatürkHakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Baki Tuncay AkkınElazığspor: Vanja Ivesa, Çağlar Birinci, Tanju Kayhan, Fabio Bilica, Ognjen Vranjes, Rodrigo Tello, Marvin Zeegelaar, Mehmet Nas, Serdar Özkan, Onur Ayık, Deniz YılmazKays.

Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Baki Tuncay Akkın
Elazığspor: Vanja Ivesa, Çağlar Birinci, Tanju Kayhan, Fabio Bilica, Ognjen Vranjes, Rodrigo Tello, Marvin Zeegelaar, Mehmet Nas, Serdar Özkan, Onur Ayık, Deniz Yılmaz
Kayserispor: Sinan Bolat, Zurab Khizanishvili, Cüneyt Köz, Ondrej Vanek, Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, Srdjan Mijailovic, Ömer Bayram, Alexandros Tziolis, Pablo Mouche, Bobo
Sarı kart: Dk. 36 Okay Yokuşlu (Kayserispor)

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren Elazığspor ile Kayserispor arasındaki mücadelenin ilk yarısında iki takımın çabası da gol getirmedi ve devre 0-0 berabere sona erdi.

Ev sahibi Elazığspor'da sakatlığı bulunan İbrahim Kaş ile kırmızı kart cezalıları Pape Sow ve Muhammed Ali Doğan bu karşılaşmada forma giyemiyor.

Konuk ekipte ise cezalı Henrique Sereno'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ile Marko Simic, Elazığ'a getirilmeyen isimler olurken, bu yüzden de takımdaki yerlerini alamadılar.

35. dakikada Rodrigo Tello'nun pasında Onur Ayık ceza sahası sağ köşesinde topla buluştu. Rakibinin presinde yerde kaldı, hakemin devam kararından sonra ayağa kalkan ve plase bir vuruş yapan Onur Ayık'ın şutunda meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

43. dakikada Srdjan Mijailovic'in Deniz Yılmaz'a yaptığı faul atışını ceza sahası sol köşesinden Serdar Özkan kullandı. Ancak barajı aşan topu Sinan Bolat kontrol ederek gole izin vermedi.

İki takımın da gol bölgelerinde etkisiz kaldığı karşılaşmanın ilk yarısı da golsüz berabere tamamlandı.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti