DSP Manavgat Belediye başkan adayı Bani oldu

Demokratik Sol Parti (DSP) Manavgat Belediye başkanı adayı emekli öğretmen Barış Bani oldu.

Demokratik Sol Parti (DSP) Manavgat Belediye başkanı adayı emekli öğretmen Barış Bani oldu. Barış Bani'nin adaylığını DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak açıkladı.

DSP Manavgat İlçe Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Çakmak, 30 Mart mahalli seçimlerine emekli öğretmen Barış Bani ile gideceklerini söyledi. DSP'nin siyaset yapmada temel ilkesinin 'dürüstlük' olduğunu belirten Çakmak, bu ilkelerinden hiç bir zaman taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Ülkede dürüst ve şeffaf siyaset yapmanın öncüsünün merhum onursal genel başkanları Bülent Ecevit' olduğunu belirten Çakmak, "Manavgat'ta 30 Mart mahalli seçimlerine Barış Bani ile girme kararı aldık. Önümüzdeki günlerde belediye meclisi üyelerimizi de açıklayacağız. Mahalli seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Merhum liderimiz Bülent Ecevit'in bıraktığı dürüst siyaset yapma ilkesi en büyük hazinemiz." diye konuştu.

Manavgat'ın sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini belirten Barış Bani, seçilmeleri halinde yapacakları hizmetlerle ilgili önümüzdeki günlerde kamuoyuna geniş çaplı açıklama yapacaklarını kaydetti. Bani, Manavgat'ın en öncelikli çözülmesi gereken sorununun ise trafik olduğunu söyledi. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında