Doğduğun Ev Kaderindir Otel Nerede?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki otel nerede?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünün çekildiği otel dikkatleri üzerine çekti. Dizide, Zeynep'in anneliği Nermin hanım bütün mahalleliyi toplayarak otelinde sezon öncesinde ağırlıyor. Mahallelinin oteldeki keyfine ise diyecek yok. Henüz açılmadığı için bütün oteli kapatan mahalle sakinleri keyiflerince eğleniyor. 

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından uyarlanılarak televizyon dizisi olmuştur. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Mehdi ve Zeynep karakterinin yaşayacak oldukları zorlu aşk hikayeleri ekran karşısında izleyiciyle buluşuyor. 

Çocukluğunda tarifsiz acılar yaşayan Mehdi ve Zeynep zor bir hayat serüveni içerisindedir. İkisi de yürekleri çocukken yaşadıkları acılarla doludur.

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle 12.Bölümde dizinin çekimlerine ara verilmişti. Sezon finali yapan dizi kısa süre sonra tekrardan izleyicileriyle buluşacak. Sezon finalinin en çok merak edilen konu dizinin son bölümünde yer alan otelin neresi olduğu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finalinin çekilmiş olduğu otel Sakarya’nın sapanca ilçesine bağlı olan NG Sapanca Oteldir.

FİYATLARI NASIL?

Otelde bir gecelik konaklama bedeli kişi başı en düşük 1.100 TL'den başlıyor.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti