Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonları

- Operasyonlarda 4 kişi tutuklandı, 252 kilogram esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde faaliyet gösteren uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik 2-9 Haziran arasında 4 ayrı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonlarda, 250 kilo 188 gramı kubar, 1 kilo 850 gramı toz olmak üzere 252 kilo 38 gram esrar ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ünün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, ilde uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve sevkiyatı ile kaçakçılık yaparak haksız kazanç sağlayan kişi ve kişilere yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.









Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Meral Akşener koltuğu resmen devretti TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam