Derya Baykal'la Gülümse 9 Haziran Salı neler yapıldı?

Derya Baykal'la Gülümse programı 9 Haziran Salı günüde yine yeni konu ve konuklarıyla ekrana geliyor. Derya Baykal el işleri modelleri kadınların ilgisini çekiyor. Bugün parti çerçevesi yapımı gösterildi.

Derya Baykal'la Gülümse 9 Haziran Salı günü ekranlara geldi. Derya Baykal biribirinden uzman konukları programında ağırlayarak izleyicilerini bir çok konu hakkında bilgilendirdi. Derya Baykal'la Gülümse el işleri farklı çeşitleri ile izleyicilere sunuldu. Uzman Doktorlar koronavirüs ile ilgili bilgiler aktardı ve nasıl korunuruzun yolları izleyici ile paylaşıldı. 

Ayrıca yaz mevsiminde kullanılabilecek bez çanta dikimi izleyicilere gösterildi.

Prof. Dr. Dilaver Özturan, çocuklarda sinüzitin nasıl ortaya çıktığını ve tedavi yollarını anlattı.

Ayrıca Prof. Dr. Gülten Kavak, implant tedavisi ile ilgili merak edilenleri Derya Baykal Canlı yayınında anlattı.

DERYA BAYKAL'LA GÜLÜMSE 9 HAZİRAN SALI İZLE 

DERYA BAYKAL KİMDİR?

  • 21 Ekim 1957 doğumlu
  • 62 yaşında
  • Aslen Giresun'lu
  • Asıl mesleği tiyatrocu


Usta tiyatro sanatçısı ve program sunucu Derya Baykal aslen Giresun'ludur. 62 yaşında olan Baykal Teve2 ekranlarında Derya Baykal'la Gülümse programında sunuculuk yapmaktadır. Bir çok tiyatro oyunu ve filmde rol alan Baykal, 1994 yılında Ferhan Şensoy‘un yazdığı tek kişilik “Şu Gogol Delisi” adlı oyundaki rolü ile Avni Dilligil En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti